Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eltévedt a faluban a részeg férfi

"A harminckét éves somogyaszalói férfi ittasan indult haza, de eltévedt, ráadásul a cipőjét is elvesztette. A rendőrök mentették meg a biztos fagyhaláltól.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra vasárnap este bejelentés érkezett egy somogyaszalói lakostól, hogy a 32 éves fia valahol Somogyaszalóban eltévedt, nem talál haza. A férfi ugyanis felhívta édesapját, akinek csak azt tudta elmondani, hogy egy barátja pincéjében italozott, melyet követően megpróbált hazaindulni, azonban eltévedt, a cipőjét elvesztette, nagyon fázik és egy tornyot lát a közelben.

A járőrök, akik egy helybeli segítségével megkezdték a fiatalember keresését. Egy telefontársaság adótornya közelében egy kis fényre lettek figyelmesek. Elindultak annak irányába, s a hóban fekve megtalálták a fiatalembert, akinek a telefonja világított. A személy erősen ittas állapotban volt, kommunikálni csak részlegesen lehetett vele, de járni nem tudott. Azonnal segítséget hívtak hozzá, s a mentősök a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállítottak."

-Sonline.hu-

0 Tovább

Ellopta és eladta a falu hídját

Kevesebb mint 90 ezer forintnyi összegért adták el fémtolvajok egy szerb falu hídját, a lakók most nem tudnak átkelni a lakóövezet és a termőföldek között.

Mindössze 85 ezer forintnak megfelelő szerb dinárért adta el a fémtolvaj a szerbiai Djurdjevo hídját, a falubeliek most 3,5 millió forintnyira perelik, ennyiből lehetne egy új hidat építeni - adta hírül az osztrák austriantimes.at című hírportál. A 47 éves Goran Kovic egyetlen éjszaka alatt bontotta le a 3 tonnás monstrumot, amit aztán egy teherautóval szállított el egy olvasztóba.

A rendőrség már elfogta a csalót, de a falusiakat ez kevéssé vigasztalja, hisz amíg nem oldódik meg az átkelés kérdése, addig képtelenek a folyó két oldalán álló lakóövezet és gazdasági terület között átjárni, ami ezáltal megbénítja a napi működést.

Forrás: webbulvár

2 Tovább

Óriás harcsa végzett Jánossal?

Kedvenc hobbija közben vesztette életét Jakobey János. A 37 éves férfi a csongrádi pontonhíd egyik elemén horgászott, majd egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.  Ismerősei szerint nem kizárt, hogy egy óriási harcsa akadt a horgára, ő pedig megcsúszott a vizes hídon és a folyóba esett.  Csak a fél pár cipője maradt utána. Tovább részletek a Borsban

0 Tovább

Kapitális harcsát fogott a bonyhádi férfi

Közel 20 perces küzdelem után adta meg magát az a 34 kilós szürkeharcsa, amelyet a napokban fogott ki a sötétvölgyi horgásztóból Dorn Ernő.

Dorn Ernő a harcsával (Fotó: TN)

A bonyhádi pecás bodorkával csalta horogra a kapitális uszonyost. A hal partra emelésében Ortmann Krisztián és Nemes Ferenc segédkezett Ernőnek, aki néhány hét leforgása alatt már a második hatalmas uszonyosát fogta a tározóban: szeptemberben egy 56 kilós szürkeharcsát terelt szákba.

forrás: teol.hu

4 Tovább

Kapitális harcsát fogtak

Egy 56 kilós szürkeharcsát emelt ki a napokban a sötétvölgyi horgásztóból Dorn Ernő.

A bonyhádi pecás – aki 34 éve hódol kedvenc időtöltésének – 15 perces fárasztást követően húzta partra fia, Dávid segítségével a közel két méteres uszonyost, amelyet bodorkával csaltak horogra.

Ernő nem először büszkélkedhet ekkora fogással, korábban szákba terelt egy 16,5 kilós pontyot, 22 kilós busát és több 10 kiló feletti amurt is.

teol.hu

1 Tovább

tájszólás

blogavatar

Nem Pest.