"A harminckét éves somogyaszalói férfi ittasan indult haza, de eltévedt, ráadásul a cipőjét is elvesztette. A rendőrök mentették meg a biztos fagyhaláltól.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra vasárnap este bejelentés érkezett egy somogyaszalói lakostól, hogy a 32 éves fia valahol Somogyaszalóban eltévedt, nem talál haza. A férfi ugyanis felhívta édesapját, akinek csak azt tudta elmondani, hogy egy barátja pincéjében italozott, melyet követően megpróbált hazaindulni, azonban eltévedt, a cipőjét elvesztette, nagyon fázik és egy tornyot lát a közelben.

A járőrök, akik egy helybeli segítségével megkezdték a fiatalember keresését. Egy telefontársaság adótornya közelében egy kis fényre lettek figyelmesek. Elindultak annak irányába, s a hóban fekve megtalálták a fiatalembert, akinek a telefonja világított. A személy erősen ittas állapotban volt, kommunikálni csak részlegesen lehetett vele, de járni nem tudott. Azonnal segítséget hívtak hozzá, s a mentősök a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállítottak."

-Sonline.hu-